Это победа

ни слова не понял
Переклад перевод: Лиля привет! Как дела? Как настроение? Судя по твоему счетчику ты продолжаешь не курить! И даже виден прогресс в виде счетчика здорового питания! Ну, сударыня, снимаю перед вами шляпу! Принимайте мои искренние восхищения!
Владимир Файб, хорошо что ты у Лилии в дневнике написал, а то я уж было начинал подумывать, что надо прекращать практиковаться в дневнике Handy-dandy, общаться на мове, ибо это пугает остальных форумчан и никто тут ничего не пишет.

Handy-dandy, Ліля привіт! Як справи? Як настрій? Судячи по твоєму лічильнику ти продовжуєш не палити! І навіть видно прогрес у вигляді лічильника здорового харчування! Ну, пані, знімаю перед вами капелюха! Приймайте мої щирі захоплення!
Привіт, справи добре)). Так, я таки переборола ту спокусу і зрозуміла, чому вона в мене взагалі була. І дуже цьому рада. А на рахунок харчування, чесно кажучи, я просто не можу видалити той лічильник((. Ну але все-одно вже 2 тижня стараюся їсти вечором білкову їжу))).
Владимир Файб, хорошо что ты у Лилии в дневнике написал, а то я уж было начинал подумывать, что надо прекращать практиковаться в дневнике Handy-dandy, общаться на мове, ибо это пугает остальных форумчан и никто тут ничего не пишет.
Пиши, як тобі зручно, мені і так, і так по-своєму добре)).

Petrovich19, ни слова не понял, но поддерживаю! То же рад, что Handy-dandy, не курит! :)
Спасибо за поддержку)). Дело в том, что у меня 2 недели назад было очень сильное желание покурить, посильнее, чем в первые дни: мой муж ехал в командировку и у меня должна была в это время жить подружка, с которой я как-бы уже привыкла не курить, но все-равно как-то покуражить хотелось, еще и через мужа переживала, да и вообще привыкла, что когда кто-то из девченок у меня живет или ночует - то мы курим. Да и вообще на тот момент все надоело, задолбало, хотелось на все забить. Короче, совпали обстоятельства.
но я рада, что взяла себя в руки, и теперь, когда оглядываюсь назад, удивляюсь, как могла так думать.
Еще одна причина, мне кажется, то, что перед тем возле меня очень много курили и наверное какой-то процент никотина попал в мой организм...

Пиши, як тобі зручно, мені і так, і так по-своєму добре)).
Чесно кажучи мені зручно російською мовою))), але спілкування на мові для мене це як елемент самоосвіти, адже і в школі і в інституті я вивчав мову (дуже погано вивчав)... але мені подобається з тобою спілкуватися на мові, деякі слова згадую, де в словнику перевірю... не знаю чи знадобиться мені цей досвід в житті))) Пам'ятаю був один кумедний випадок, коли я приїхав в Хакасію на роботі мужики знайшли якусь дивну рідину яку розцінили як присадку в масло двигуна автомобіля, а інструкція до неї була на англійською мовою і українською мовою, у підсумку мій авторський переклад розставив все на свої місця! Ця загадкова рідина виявилася засобом боротьби із захворюванням яблунь, так званої парші! Таким чином колега, який ледь "не покращив" експлуатаційні характеристики свого автомобіля пригостив мене пивом!))))

Ліля, привіт! Як справи? Як настрій? Ти щось зовсім закинула свій щоденник...Тим більше у тебе скоро двісті днів, а це дуже гідний результат!

привіт, о, точно, а ще швидше півроку)). Та нічого нового, на сайт я часто заходжу, а не пишу нічого, бо змін ніяких нема, все як завжди: курити ніби не хочеться, але буває, що в деякі мометки так би й покурила. Одним словом не пишу, бо похвалитися нема чим, а хочеться писати про якісь позитивні зміни, а не жалітися, що щось не так)

бо похвалитися нема чим
Не погоджуся з тобою! Все таки півроку це гідний результат яким по праву варто пишатися! Пам'ятаю коли ти прийшла на форму то десь місяці два налаштовувалася, готувалася, зосереджувалася, накопичувала сили, і так стримано і холоднокровно перестала курити ... а тепер вже пів року! Вітаю щиро і від душі!

Ліля! Привіт!Ну, вітаю тебе, пані, з такою вагомою датою! Як-ніяк двісті днів без тютюну! Захоплений твоєю силою волі... знімаю капелюха
Думаю, таку дату не зайвим буде відзначити що - небудь з прикарпатської кухні.
351556_5_w_1000.jpg

351556_14_w_1000.jpg

351556_13_w_1000.jpg

351556_15_w_1000.jpg

Petrovich19, дуже дякую! Дійсно ця дата для мене дуже важлива! Хоча до тебе мені ще далеко)).

Handy-dandy, ты наверно решила дойти до Эвереста с самым "тощим" дневником?;)

Petrovich19, да пишу я мало, но на форум очень часто захожу. впечатлений просто таких ярких от отказа все меньше и меньше, и , соответственно, легче. Честно говоря, уже тяжело представить себя курящей. Действительно ті правду говорил, что после полгода намного лучше себя чувствуеш. Спасибо тебе за поддержку и внимание к моему дневнику)).

О, я только что поняла, что сегодня 7 месяцев уже))

Handy-dandy, вітаю тебе зі старим новим роком! Здоров'я, удачі, благополуччя!
koliadku_shedrivku.jpg

Коляд, коляд, коляда,
Хай обходить вас біда.
І нехай на ваш поріг
Прийде радість в Новий рік.

Щоб в добробуті цвіли,
Щоб щасливо ви жили,
І щоб рік цей молодий
Вам був кращий за старий.

Друзів зичимо багато;
Щоб у будні та на свято
Ваші гнулися столи.
Щоб здорові всі були!

Ліля, привіт! Як твої справи? Я вже думав що проґавив твій Еверест, а тобі всього месячишко залишилося)))) Але в будь-якому випадку я вітаю тебе з твоєю перемогою, ти зробила великий і сміливий крок на шляху свого самовдосконалення!

Сейчас в теме:

Назад
Сверху Снизу