Это победа

У, мля, нынче, наверное, не совсем политкорректно на такие вот темки шутить... Извините ещё раз...

не совсем политкорректно на такие вот темки шутить... Извините ещё раз...
St.January, не политизируй ты так все, мы же тут курить бросаем, да и порешали еще в марте что форум аполитичен, так что харэ извинятся и как говорится: "Сала этому парню"
28558cc9b634f9f434f2b86be2f216ab-download.gallery.jpg

Во вкуснятина какая!!! Эт я люблю!!!

У всіх, звичайно, по - різному, але мені відчутно легше стало десь після півроку. А коли наблизився до трьом місяцям то конкретно "горище зривало" що я не витримали і курнув, але дуже тобі не раджу так робити, цим вчинком я трохи все не зіпсував! Дуже добре що твій чоловік так само вирішив зав'язати з цією звичкою, разом вам буде набагато легше! Моя дружина трохи більше року раніше мене кинула, як дізналася що вагітна, тепер у мене вся сім'я некуряща. На вихідних зробили вилазку на природу, до водойми, треба було мангал розкочегарювати а у мене з собою ні сірників, ні запальнички немає)))) ще не звик що треба брати окремо))).
Ти, Лілю, на правильному шляху! Пам'ятаю десь у тебе читав що ти хочеш подарувати своєму чоловікові здорового дитинку будь впевнена що за твої старання бог обов'язково нагородить тебе і твого чоловіка дитятком, як і мене з дружиною, нагородив білявим янголятком.
Ти вмієш заохочувати))

Да что вы все сало, да сало
Тому що воно смачне! Між іншим, тут, у Сибіру сало вживають дуже активно, все таки калорійний продукт, легкозасвоювані і дуже смачний.;):smile_coffee:

Да что вы все сало, да сало, а как же борщ, вареники, галушки, кутя, бануш, узвар...
Ох, батюшки-светы!!! Все настолько вкусно, что от одного перечисления слюной захлебнуться можно!! А уж в сопровождении картинки...
Вообще, украинская кухня - наверное, моя любимая! Хотя и не украинец ни в каком поколении...

Хотя и не украинец ни в каком поколении...
а национальность тут ни при чём! вкусно пожрать покушать все любят ;)
Вообще, украинская кухня - наверное, моя любимая!
Когда жил в Крыму, отцова тетка в деревне готовила вареники с клубникой- невероятная вкуснятина...
1369954594_600.jpg

Handy-dandy, привіт на береги Солотвинської і Надвірнянської Бистриці з берегів Єнісею! Дивлюся дні у тебе все додаються і додаються - це дуже радує! Так тримати!

Handy-dandy, привіт на береги Солотвинської і Надвірнянської Бистриці з берегів Єнісею! Дивлюся дні у тебе все додаються і додаються - це дуже радує! Так тримати!
О, я аж тепер помітила, що ти тут написав! Привіт в Хакасію з Прикарпаття)).
Шось мені зараз трохи важко без сигарет. Я перейшла на нову роботу, серйознішу, і тут постійно всі курять. А на попередній взагалі рідко можна було побачити курця (спортивний клуб, все-таки)))). Але нічо, тримаюсь, думаю скоро це перейде і я звикну. Все-таки моя мета набагато важливіша за це все))

Але нічо, тримаюсь, думаю скоро це перейде і я звикну.
Ліля, привіт! Тримайся! Зі свого досвіду скажу що мені після півроку стало набагато легше, хоч і здається що пів року термін великий, але насправді він проходить швидко. Вітаю тебе з новою роботою, тим більше якщо вона серйозніше і перспективніше. Мені теж скоро доведеться шукати нове місце роботи, бо закінчується будівництво і вчора мене офіційно повідомили про припинення трудового договору з першого серпня.

Привіт, дякую)). Та щось не дуже. Перші 2 місяця все нормально було, а потім, відколи пішла на нову роботу - постійні думки про сигарети. Вже пішла з тої роботи через інші причини і все було б нормально, але чоловік на наступний тиждень їде у відрядження. Знаєш, таке враження, що все йшло нормально, а потім щось ніби поламалось, якийсь збіг обставин. Є думки тижня 2 покурити, а потім перестати знову.:(

Є думки тижня 2 покурити
Не, Ліля, це погана ідея, не муч себе, тим більше ти стільки часу протрималася. Я сам, на третьому місяці курнув, але добре, що не пішов у закур, інакше б не зміг зупинитися. Це таким чином звичка намагається повернуться. Але в будь-якому випадку сигарета не позбавить від проблем і навіть не допоможе від них позбавитися, так що не варто.

Не, Ліля, це погана ідея, не муч себе, тим більше ти стільки часу протрималася. Я сам, на третьому місяці курнув, але добре, що не пішов у закур, інакше б не зміг зупинитися. Це таким чином звичка намагається повернуться. Але в будь-якому випадку сигарета не позбавить від проблем і навіть не допоможе від них позбавитися, так що не варто.
Дякую за підтримку, сподіваюсь, це вже останні її прояви, і якщо я наступного тижня не закурю, то вона мене більше не буде мучити))

Handy-dandy, Ліля привіт! Як справи? Як настрій? Судячи по твоєму лічильнику ти продовжуєш не палити! І навіть видно прогрес у вигляді лічильника здорового харчування! Ну, пані, знімаю перед вами капелюха! Приймайте мої щирі захоплення!

Сейчас в теме:

Назад
Сверху Снизу