St.January
Писатель
- Реакции
- 691
- Метод
- Сила Воли
- Лет курения
- 22
- Не курю с
- 06.09.2015
У, мля, нынче, наверное, не совсем политкорректно на такие вот темки шутить... Извините ещё раз...
Смотрите видео ниже, чтобы узнать, как установить наш сайт в качестве веб-приложения на домашнем экране.
Примечание: Эта возможность может быть недоступна в некоторых браузерах.
St.January, не политизируй ты так все, мы же тут курить бросаем, да и порешали еще в марте что форум аполитичен, так что харэ извинятся и как говорится: "Сала этому парню"не совсем политкорректно на такие вот темки шутить... Извините ещё раз...
Ти вмієш заохочувати))У всіх, звичайно, по - різному, але мені відчутно легше стало десь після півроку. А коли наблизився до трьом місяцям то конкретно "горище зривало" що я не витримали і курнув, але дуже тобі не раджу так робити, цим вчинком я трохи все не зіпсував! Дуже добре що твій чоловік так само вирішив зав'язати з цією звичкою, разом вам буде набагато легше! Моя дружина трохи більше року раніше мене кинула, як дізналася що вагітна, тепер у мене вся сім'я некуряща. На вихідних зробили вилазку на природу, до водойми, треба було мангал розкочегарювати а у мене з собою ні сірників, ні запальнички немає)))) ще не звик що треба брати окремо))).
Ти, Лілю, на правильному шляху! Пам'ятаю десь у тебе читав що ти хочеш подарувати своєму чоловікові здорового дитинку будь впевнена що за твої старання бог обов'язково нагородить тебе і твого чоловіка дитятком, як і мене з дружиною, нагородив білявим янголятком.
дело не в поликорректности, а в элементарной гуманностиУ, мля, нынче, наверное, не совсем политкорректно на такие вот темки шутить... Извините ещё раз...
Тому що воно смачне! Між іншим, тут, у Сибіру сало вживають дуже активно, все таки калорійний продукт, легкозасвоювані і дуже смачний.Да что вы все сало, да сало
Ох, батюшки-светы!!! Все настолько вкусно, что от одного перечисления слюной захлебнуться можно!! А уж в сопровождении картинки...Да что вы все сало, да сало, а как же борщ, вареники, галушки, кутя, бануш, узвар...
а национальность тут ни при чём! вкусноХотя и не украинец ни в каком поколении...
Когда жил в Крыму, отцова тетка в деревне готовила вареники с клубникой- невероятная вкуснятина...Вообще, украинская кухня - наверное, моя любимая!
Оце, таки-так)))Ржачно Вы тут общаетесь!!! А что такое "жартома" и "моб"???
О, я аж тепер помітила, що ти тут написав! Привіт в Хакасію з Прикарпаття)).Handy-dandy, привіт на береги Солотвинської і Надвірнянської Бистриці з берегів Єнісею! Дивлюся дні у тебе все додаються і додаються - це дуже радує! Так тримати!
Ліля, привіт! Тримайся! Зі свого досвіду скажу що мені після півроку стало набагато легше, хоч і здається що пів року термін великий, але насправді він проходить швидко. Вітаю тебе з новою роботою, тим більше якщо вона серйозніше і перспективніше. Мені теж скоро доведеться шукати нове місце роботи, бо закінчується будівництво і вчора мене офіційно повідомили про припинення трудового договору з першого серпня.Але нічо, тримаюсь, думаю скоро це перейде і я звикну.
Не, Ліля, це погана ідея, не муч себе, тим більше ти стільки часу протрималася. Я сам, на третьому місяці курнув, але добре, що не пішов у закур, інакше б не зміг зупинитися. Це таким чином звичка намагається повернуться. Але в будь-якому випадку сигарета не позбавить від проблем і навіть не допоможе від них позбавитися, так що не варто.Є думки тижня 2 покурити
Дякую за підтримку, сподіваюсь, це вже останні її прояви, і якщо я наступного тижня не закурю, то вона мене більше не буде мучити))Не, Ліля, це погана ідея, не муч себе, тим більше ти стільки часу протрималася. Я сам, на третьому місяці курнув, але добре, що не пішов у закур, інакше б не зміг зупинитися. Це таким чином звичка намагається повернуться. Але в будь-якому випадку сигарета не позбавить від проблем і навіть не допоможе від них позбавитися, так що не варто.