Моя таки первая серьёзная попытка

далеченько,але це не там де долина нарцисів?де красивий замок і великий заповідник?там ще з ризинки з моста пригають
Трішички не так...долина нарцисів знаходиться у закарпатті(Хустсько-Солотвинської улоговини,), а в нас дійсно знаходиться фортеця.

*Позитивчик*, приэмна помилочка вийшла! виявляэться э тут хто нас розуміэ!

vovchik1401,! Передаю в Камянець- Подоiльський сибірський привіт з берегів Енісею:wavespin:

Того дивись скоро до модераторів вийдемо з заявою про створення украйномовной гілки форуму!:mstickle:
Енісею горячий привіт!!! Та можно й до модераторів, створити спільноту:giggle:

дадуть нам трисулів за українську на форумі.:)
мат.jpg

Ні фигасе, я так підозрюю що і на літаку та на кораблі теж? Хоча до прикладу мій троюрідний брат далі Криму не виеждав
ну на літаку тільки тому що пригала з парашютом а на кораблі прогулочном каталась 40 хв)

ну на літаку тільки тому що пригала з парашютом а на кораблі прогулочном каталась 40 хв)
Будеш сміятись але я до 10 років мріяв пройхати на пойзді. А до цього весь час на літаку, мои батьки жили тоді в Норильске а мене до бабусі в Керч відправляли, і тягали туди-сюди...

Будеш сміятись але я до 10 років мріяв пройхати на пойзді. А до цього весь час на літаку, мои батьки жили тоді в Норильске а мене до бабусі в Керч відправляли, і тягали туди-сюди...
і як воно кататись на літаку?бачиш,я хоч щось бачила ато подумав вже що я печерна людина)

і як воно кататись на літаку?

Хреново! Від перепаду тиску постійно закладаэ вуха, до підліткового віку заколисували мене сильно, ригав що аж нутро все вивертало. Коли старше став більш - менш але особливо не люблю, единий плюс що швидко. Якщо на пойзді 5 діб йхати на літаку 4 години!

Хреново! Від перепаду тиску постійно закладаэ вуха, до підліткового віку заколисували мене сильно, ригав що аж нутро все вивертало. Коли старше став більш - менш але особливо не люблю, единий плюс що швидко. Якщо на пойзді 5 діб йхати на літаку 4 години!
тю,а як же мільйони людей кожного дня літають?їх теж тошнить всіх???а якщо нічого не їсти перед польотом щоб не було горя?

тю,а як же мільйони людей кожного дня літають?їх теж тошнить всіх???а якщо нічого не їсти перед польотом щоб не було горя?
Ты не поняла меня. Взрослому когда у него вестибюлярный аппарат сформировался нормально а ребенку плохо. Я с самого раннего детства летал, поэтому у меня такое отношение

Ты не поняла меня. Взрослому когда у него вестибюлярный аппарат сформировался нормально а ребенку плохо. Я с самого раннего детства летал, поэтому у меня такое отношение
ааа,тепер ясно

Users who are viewing this thread

Назад
Сверху Снизу