vovchik1401
Гордость форума
тат тут нас багато))) А ти звідки родом?юхууу,ну нарешті земляк)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
тат тут нас багато))) А ти звідки родом?юхууу,ну нарешті земляк)
з Черкастат тут нас багато))) А ти звідки родом?
далеченько,але це не там де долина нарцисів?де красивий замок і великий заповідник?там ще з ризинки з моста пригаютьКамянець-Подільський!!!
*Позитивчик*, приэмна помилочка вийшла! виявляэться э тут хто нас розуміэ!всіх розлякали,на незрозумілій мові пишемо от нам ніхто і не відповідає,
vovchik1401,! Передаю в Камянець- Подоiльський сибірський привіт з берегів ЕнісеюКамянець-Подільський!!!
нарешті)це смакота рідкісна,тобі має сподобатися.Смачного!Пригощали мене в дитинстві йi- не сподобалося, рецепт почитав такой каші з родзинками і корицею - думаю маэ бути смачно. А я гарбуз не сажу, доведеться купити і приготувати
нас тут и так очень много. Навскидку Я, Шарова, Валентин, Роберт Туча.... Нас дуже багато!виявляэться э тут хто нас розуміэ!
на вихідних спробую приготувати. У тебе як справи, як настрій?нарешті)це смакота рідкісна,тобі має сподобатися.Смачного!
ой,а ми тут спілкуємось і наївні думаємо нас ніхто не розуміє а нас тут ого скільки-земляківнас тут и так очень много. Навскидку Я, Шарова, Валентин, Роберт Туча.... Нас дуже багато!
тільки купуй не гарбуз а гарбуз-диньку(вона солодша).Я наче стабільно(ну ти розумієш про що я=)))до нас вривається зима,в домівках морозяка,гріємося теплим чаєм)))а ти там як?на вихідних спробую приготувати. У тебе як справи, як настрій?
Це ж добре, ось до тебе навідуватися в щоденик щоб ти не печалисась, і не скаржилася що "забили"...ой,а ми тут спілкуємось і наївні думаємо нас ніхто не розуміє а нас тут ого скільки-земляків
У нас вже зима давно насуваэться, я в своему домі живу тому проблема тепла вирішуеться просто, вугіллям затоплюемо котел і все чудово . Цього літа я ще в прибудові де у мене санвузел склав російську піч з горном з плитою на шестке, теперь тільки вугілля на зиму запастися треба. А в квартирах у людей ще не дали опалення - вони мерзнуть бідолагив домівках морозяка,гріємося теплим чаєм)))а ти там як?
дякую що приманюєш народ до мене на сторіночку,ти б на свою сторіночку ссилочку зробив ато не зручно.Це ж добре, ось до тебе навідуватися в щоденик щоб ти не печалисась, і не скаржилася що "забили"...
о,так ти в теплі-їду до тебе в гості)У нас вже зима давно насуваэться, я в своему домі живу тому проблема тепла вирішуеться просто, вугіллям затоплюемо котел і все чудово . Цього літа я ще в прибудові де у мене санвузел склав російську піч з горном з плитою на шестке, теперь тільки вугілля на зиму запастися треба. А в квартирах у людей ще не дали опалення - вони мерзнуть бідолаги
Так ласкаво просимо, тільки сало шматок з проростю хохляцкого з собою захопиїду до тебе в гості)
не питання,як же без сала)Так ласкаво просимо, тільки сало шматок з проростю хохляцкого з собою захопи
твій синочок молодець а ти кіпішний папка:не хвилюйся а кулачки тримай,і я тут буду тримать!Синочку мій сьогодні пойхав в Красноярск на змагання, трохи хвилююся
Це моя дружина мене кіпішем заразила, вона ще вчора розпочала кіпішувать, сьогодні подзвонила, коли синочка проводила теперя і я чогось хвилююся, виступати він завтра буде, буду тримати кулачки.а ти кіпішний папка
це природньо що ви переживаєте за малого,все буде добре,він переможе!)показуй звичайноЦе моя дружина мене кіпішем заразила, вона ще вчора розпочала кіпішувать, сьогодні подзвонила, коли синочка проводила теперя і я чогось хвилююся, виступати він завтра буде, буду тримати кулачки. Хочеш фото сіна покажу?
15 років йому у вересні виповнилось, молодчинка мій!=)такий...мужчинка))схожий на тебе,малий качок)))