Моя таки первая серьёзная попытка

*Позитивчик*

Авторитетная личность
Реакции
481
Метод
Аллен Карр
Лет курения
7
Не курю с
19.08.2016
Дневник
Читать »»
Тобі ще не похвалився. У мого синочка в неділю проходили відбиркові змагання на першисть Красноярського краю, і він показав непоганий результат у ривку 85 кг, а в поштовху, як кажуть штангисти, став мужиком - 100 кг. Тепер йому 10 кг. не вистачае до кандидата в майстри спорту. Ось такий у мене синуля - моя гордість!
коли інша молодь пьє пиво по куткам твій малий займається ділом!молодець-і син і ти,зате,що виховав мужика!це твоя гордість)

Petrovich19

Гордость форума
Реакции
7.797
Лет курения
16
Не курю с
18.06.2013
Дневник
Читать »»

Dunerunner

Ветеран
Реакции
2.317
Метод
Метод генералов КГБ!
Лет курения
16
Не курю с
09.02.2020
Дневник
Читать »»
Издеваетесь блин, картинками тут?

*Позитивчик*

Авторитетная личность
Реакции
481
Метод
Аллен Карр
Лет курения
7
Не курю с
19.08.2016
Дневник
Читать »»
Издеваетесь блин, картинками тут?
повышаем настроение на весь день)))ты тоже любитель сала?у нас есть подпольный клуб=)
це змусило напружити мою памьять , обійшовся без перекладача . Все таки не забув я мову це радуэ!
отже спілкування зі мною тобі на користь:будемо тренувати твою пам'ять)

Petrovich19

Гордость форума
Реакции
7.797
Лет курения
16
Не курю с
18.06.2013
Дневник
Читать »»
отже спілкування зі мною тобі на користь:будемо тренувати твою пам'ять)
Добре, будемо тренувати! До речі з добрим ранком! Тільки воно не добре, з ранку хочу ести жерти сильно, ех, зараз би на сніданок уплести оселедчика з картоплею (мля, все-таки э красиво звучни слова на мове ось як оселедець - аж слину бижать від одного слова)
селедка с картошкой.jpg

*Позитивчик*, у тебе сьогодні 40 днів некуріння, а між иншим це сакральна дата та відповидно до заведеной мною і ще деякими бойовими товаришами традиціэю, в цей день необхидно забити віртуальний осиковий кілок в серце никотиновой залежности, щоб вона здохла і ніколи не поверталася, так що тримай- забивай
оскол.jpg

*Позитивчик*

Авторитетная личность
Реакции
481
Метод
Аллен Карр
Лет курения
7
Не курю с
19.08.2016
Дневник
Читать »»
Добре, будемо тренувати! До речі з добрим ранком! Тільки воно не добре, з ранку хочу ести жерти сильно, ех, зараз би на сніданок уплести оселедчика з картоплею (мля, все-таки э красиво звучни слова на мове ось як оселедець - аж слину бижать від одного слова)
доброго ранку)ти що не поснідав?я ось гарбузову кашу наминаю.Так,у нас мова мелозвучна=)
*Позитивчик*, у тебе сьогодні 40 днів некуріння, а між иншим це сакральна дата та відповидно до заведеной мною і ще деякими бойовими товаришами традиціэю, в цей день необхидно забити віртуальний осиковий кілок в серце никотиновой залежности, щоб вона здохла і ніколи не поверталася, так що тримай- забивай
ага,дякую,буду мочити нікотинове чудіще)))

Petrovich19

Гордость форума
Реакции
7.797
Лет курения
16
Не курю с
18.06.2013
Дневник
Читать »»
ти що не поснідав?
Я з ранку не можу снідати - шматок в горло не лiзэ, потім на роботу прийду і починаю жерти хотіти до обіду, а після обіду спати хочу. Ось так і борюся до обіду з голодом, після обіду-зи сном
А гарбузову кашу взагалі не люблю...
А скажи ще, ось ви у Черкасах на мові розмовляэте? там на роботі, вдома з друзями, питаю тому що коли я жив у Криму там на мове ніхто не розмовляв і це зневажалося, можна було навіть в морду отримати, в Одесі, Харкові, коротше весь схід по російськи розмовляє тільки з специфічним акцентом. А в центере и на заході не був - не знаю

*Позитивчик*

Авторитетная личность
Реакции
481
Метод
Аллен Карр
Лет курения
7
Не курю с
19.08.2016
Дневник
Читать »»
Я з ранку не можу снідати - шматок в горло не лiзэ, потім на роботу прийду і починаю жерти хотіти до обіду, а після обіду спати хочу. Ось так і борюся до обіду з голодом, після обіду-зи сном
це нереально,я їсти хочу кожну годину)))

А гарбузову кашу взагалі не люблю...
як це не любити гарбузову кашу???це ж смакота)

А скажи ще, ось ви у Черкасах на мові розмовляэте? там на роботі, вдома з друзями, питаю тому що коли я жив у Криму там на мове ніхто не розмовляв і це зневажалося, можна було навіть в морду отримати, в Одесі, Харкові, коротше весь схід по російськи розмовляє тільки з специфічним акцентом. А в центере и на заході не був - не знаю
в нас теж багато російськомовних але нас-патріотів ніхто не б'є за те що на нашій мові розмовляємо)це по селах україномовні а в містах більшіст російськомовних.тимпаче серед молоді

*Позитивчик*

Авторитетная личность
Реакции
481
Метод
Аллен Карр
Лет курения
7
Не курю с
19.08.2016
Дневник
Читать »»
у меня в англицкой раскалдке есть, а вот i с двумя точками нет и "э" в другую сторону чтоб смотрела нет
так добавь себе украинскую раскладку.
всё...опять нужно убегать на работу((((пора на пенсию мне

Petrovich19

Гордость форума
Реакции
7.797
Лет курения
16
Не курю с
18.06.2013
Дневник
Читать »»
Так а ти сама в звичайному житті на якій мові розмовляэш?

*Позитивчик*

Авторитетная личность
Реакции
481
Метод
Аллен Карр
Лет курения
7
Не курю с
19.08.2016
Дневник
Читать »»

Petrovich19

Гордость форума
Реакции
7.797
Лет курения
16
Не курю с
18.06.2013
Дневник
Читать »»
я патріот-розмовляю українською мовою(правда не дуже щирою,типу суржиком=)))
Це здорово! Мені дуже подобаэться такий суржик, памьятаю троюродна тітка з Суми на такому коллоритном полу українською розмовляла заслухатися можна було, особливо коли вона куховарила

Petrovich19

Гордость форума
Реакции
7.797
Лет курения
16
Не курю с
18.06.2013
Дневник
Читать »»
*Позитивчик*, у мене таке відчуття що таким патріотичним спілкуванням у твоэму щоденнику ми всіх форумчан розполохали, отже вони перелякані що не курять так ще ми незрозумілою мовою спілкуэмося, тому в твій щоденник і не ходять. Хоча і в правду мова така мелодійна, а пісні які... Несе Галя воду... коромисло гнеться....а за ней Іванко як барвінок вьеться... или Йхали козаки із Дону до дому... пидманули Галю забрали з собою...

*Позитивчик*

Авторитетная личность
Реакции
481
Метод
Аллен Карр
Лет курения
7
Не курю с
19.08.2016
Дневник
Читать »»
Це здорово! Мені дуже подобаэться такий суржик, памьятаю троюродна тітка з Суми на такому коллоритном полу українською розмовляла заслухатися можна було, особливо коли вона куховарила
в нас навіть матюччя красиві)
у мене таке відчуття що таким патріотичним спілкуванням у твоэму щоденнику ми всіх форумчан розполохали, отже вони перелякані що не курять так ще ми незрозумілою мовою спілкуэмося, тому в твій щоденник і не ходять. Хоча і в правду мова така мелодійна, а пісні які... Несе Галя воду... коромисло гнеться....а за ней Іванко як барвінок вьеться... или Йхали козаки із Дону до дому... пидманули Галю забрали з собою...
всіх розлякали,на незрозумілій мові пишемо от нам ніхто і не відповідає,зато з іншої сторони ніхто і не розуміє про що ми тут щебечемо=)
а пісні дійсно хороші,от як в селі десь на дні народження баби після 3 чарки починають співати аж сльоза виступає))))

Petrovich19

Гордость форума
Реакции
7.797
Лет курения
16
Не курю с
18.06.2013
Дневник
Читать »»
про що ми тут щебечемо=)
При тому саме цікаве що тут незрозуміло? Слова дуже схожі! а на ділі не розуміють.
після 3 чарки починають співати аж сльоза виступає))))
А мене зазвичай після третьой чарочци на випендрьёж тягне, а у мене ні слуху ні голосу, але я все-одно або несе Галя воду або що-небудь з Воплів Відоплясова як затягну, бачу, що людям подобатися вони пидспівують (мукають) а дружина оттергивает мене, так забавно... А памьятаэш, була така група Табула Раса?

*Позитивчик*

Авторитетная личность
Реакции
481
Метод
Аллен Карр
Лет курения
7
Не курю с
19.08.2016
Дневник
Читать »»
При тому саме цікаве що тут незрозуміло? Слова дуже схожі! а на ділі не розуміють.
от і я про це ж)

А мене зазвичай після третьой чарочци на випендрьёж тягне, а у мене ні слуху ні голосу, але я все-одно або несе Галя воду або що-небудь з Воплів Відоплясова як затягну, бачу, що людям подобатися вони пидспівують (мукають) а дружина оттергивает мене, так забавно... А памьятаэш, була така група Табула Раса?
так в тобі співак просинається після 3 чарки?)і тільки дружина розуміє що голос не дуже то й гарний=)пам'ятаю,тільки незнаю що вони співали)

В теме: (Пользователей: 0, Гостей: 7)

Назад
Сверху Снизу