Petrovich19
Гордость форума
правильно! у Еверест!давай його посадимо в лдин розділ і там будемо сидіти
Смотрите видео ниже, чтобы узнать, как установить наш сайт в качестве веб-приложения на домашнем экране.
Примечание: Эта возможность может быть недоступна в некоторых браузерах.
правильно! у Еверест!давай його посадимо в лдин розділ і там будемо сидіти
не пустять(правильно! у Еверест!
вовки ганебні! таку ідею зіпсували....не пустять(
Вибач, не втримався! у шашликів такий значний розмір! у самого слюні потекли.... не буду більше тебе дратувати, вибач=)знову шашлик...ти злий...ти ж знаєш що я не можу його їсти...покищо(((
скоро мене надіюсь попустить і буду їсти за двохВибач, не втримався! у шашликів такий значний розмір! у самого слюні потекли.... не буду більше тебе дратувати, вибач
Вже скоро маэ попуститискоро мене надіюсь попустить і буду їсти за двох
Привіт!)Я вже наче скучила....в мене все наче добре...в цю суботу вже розписуємся,починаю нервувати(а ще я вчора вже їла ковбасу...ухуууу...це прогрес...правда ковбаса ота дорога вонюча(сирокопчена)...такщо пацієнт йде на поправку=)а ти там як?що нового?привiт! як справи?
Дуже радий за тебе! Значить скоро буду тебе вітати! ... и прогрес твій мене радуэ! так дивись скоро і сальце з проростю вживати почнеш... я не знаю як ти без мъясного трималася - для мене це вище моих сил! У мене все нормально, от недавно пять тонн вугілля купив, з синочком скидали в углярку, тепер все тіло болить, старий я для таких подвигів став... так що я підготувався до зими, у вас там опалення дали, не мерзнеш?а ти там як?що нового?
Дякую)але щось страшненько трішки стаєДуже радий за тебе! Значить скоро буду тебе вітати!
і ще раз дякую)и прогрес твій мене радуэ!
я за 3 місяці поправилась на 400 грам,скоро буду ще більше набирати)я без мясного теж дуже важко трималася,навіть пробувала малишню обдурити,носа закривала і пробувала їсти-не катіт,потім змирилась і ось я знову майже мясоїд)))так дивись скоро і сальце з проростю вживати почнеш... я не знаю як ти без мъясного трималася - для мене це вище моих сил!
ааа...в тебе ж свій будиночок наче...а чому не дрова а вугілля:дрова дорожче?ага...нам включили опалення коли трішки потепліло,а коли було холодно сиділи мерзли.та й самий верхній сусід забув розвоздушити батареї:ходили лаялися)У мене все нормально, от недавно пять тонн вугілля купив, з синочком скидали в углярку, тепер все тіло болить, старий я для таких подвигів став... так що я підготувався до зими, у вас там опалення дали, не мерзнеш?
Це нормально! гірше, якщо б було навпакиале щось страшненько трішки стає
Звичайно, куди подітися, проти природи не попрешпотім змирилась
Можна і дровами звичайно, але тут прийнято вугіллям, зими тут суворі ночами до -45 градусів буваэ... по грошам думаю однаково вийде, але вугіллям простіше топити, але дрова все одно потрібні, без них вугілля не розгориться тому я теж 4 кубометри дров ще прикупив, так що мені тепер "по-фігу мороз"а чому не дрова а вугілля:дрова дорожче?
воно то нормально але думки дивні типу може краще без того штампа або...після штампа життя поміняєтья...або:наче й так все хорошо...Це нормально! гірше, якщо б було навпаки
чого я не мужик?)Звичайно, куди подітися, проти природи не попреш
а якщо газом топити то напевно дуже дорого отопити цілий будинок?ну...зато в вас там точно жарко в домівці)як там у вас з погодою:снігу ще не було?Можна і дровами звичайно, але тут прийнято вугіллям, зими тут суворі ночами до -45 градусів буваэ... по грошам думаю однаково вийде, але вугіллям простіше топити, але дрова все одно потрібні, без них вугілля не розгориться тому я теж 4 кубометри дров ще прикупив, так що мені тепер "по-фігу мороз"
Не хвилюйся, в цілому нічого не зміниться крім соціального статусу а для кохання немаэ перешкод. Зараз добре, а буде ще краще!після штампа життя поміняєтья...або:наче й так все хорошо...
Мужики ніколи не відчують те, що може відчувати жінка, так тільки вухом притиснуться або руку покладутьчого я не мужик?)
У нашому кліматі газ замерзаэ, тому магістраль неможливо эксплуатувати а балонами - не серйозноа якщо газом топити
В цьому плані звичайно добре, скільки треба, коли треба затопив і не мерзнеш як в квартирах, в цьому році літо прохолодне було, так весь червень ще через день по відерцю протапливал... сніжинки падали на позаминулих вихідних, але справжній сніг у листопаді буде... поки вдень плюсова температура, а вночі мінусова...У вас там як погодка?в вас там точно жарко в домівці)як там у вас з погодою:снігу ще не було?
надіюсьНе хвилюйся, в цілому нічого не зміниться крім соціального статусу а для кохання немаэ перешкод. Зараз добре, а буде ще краще!
і то якщо малеча не злякається й не перестане шевелитися)так-в цьому сенсі це щастя бути жінкою)))Мужики ніколи не відчують те, що може відчувати жінка, так тільки вухом притиснуться або руку покладуть
афігєть,я просто поняття немаю про клімат уц вашому регіоні але щоб газ замерзав це напевно дуже холодноУ нашому кліматі газ замерзаэ, тому магістраль неможливо эксплуатувати а балонами - не серйозно
ого,в червні топити...розкажи про клімат бо щось я не можу повірити що таке буває...у нас з погодою зараз наче тепліше ніж у вас....напевно:днем до +14В цьому плані звичайно добре, скільки треба, коли треба затопив і не мерзнеш як в квартирах, в цьому році літо прохолодне було, так весь червень ще через день по відерцю протапливал... сніжинки падали на позаминулих вихідних, але справжній сніг у листопаді буде... поки вдень плюсова температура, а вночі мінусова...У вас там як погодка?
клімат в цілому у нас хороший, літо коротковато, але зате не дуже спекотне, в липні спека вдень до +35 від двох до трьох тижнів, але ночі прохолодніше, до +22..+25 тому спати комфортно. Вересень як правило тепла вдень від +12 до +20, у жовтні вже мінусови температури вночі вдень до +10, у листопаді стабільно мінус і як правило в другій половині випадаэ сніг і лежить до весни, температура вже-15-20. У другій половині грудня морози можуть бути до-30-35, самий пік морозів на крещенiе у січні там ночами до-40-45. У лютому морози спадають і вже-20-25, у березні-10-15, у квітні вже плюсові днем, у другій половині травня вже садимо картоплю, колорадського жука у нас слава богу, немаэ, тому картоплі виростае багато і велика, зростает практично все, е сибірські сорти абрикоса і навіть персиків, деякі могуд навіть вирощувати виноград.... Природа у нас сувора але зате люди здебільшого добрі, набагато частіше допоможуть ніж нашкодятьрозкажи про клімат бо щось я не можу повірити що таке буває...
А тепер сніг у нас пішов, падае такими великими пластівцями і тут же тает, так як температура плюсоваснігу ще не було?
клас,у вас там зараз дуже гарно...я вже теж на сніг чекаю ато дивна якась погода....в нас теж похолодало але снігом не пахне:дощ вчора йшов....а на рахунок клімала то літо в нас довше та й зима не така сурова...ми вже звикли так=)А тепер сніг у нас пішов, падае такими великими пластівцями і тут же тает, так як температура плюсова
Сльота одна, був би мороз - то інша справаклас,у вас там зараз дуже гарно...