Моя таки первая серьёзная попытка

мегашашлык.jpg
ААААА.....

=)знову шашлик...ти злий...ти ж знаєш що я не можу його їсти...покищо(((

Вибач, не втримався! у шашликів такий значний розмір! у самого слюні потекли.... не буду більше тебе дратувати, вибач
скоро мене надіюсь попустить і буду їсти за двох

привiт! як справи?
Привіт!)Я вже наче скучила....в мене все наче добре...в цю суботу вже розписуємся,починаю нервувати(а ще я вчора вже їла ковбасу...ухуууу...це прогрес...правда ковбаса ота дорога вонюча(сирокопчена)...такщо пацієнт йде на поправку=)а ти там як?що нового?

а ти там як?що нового?
Дуже радий за тебе! Значить скоро буду тебе вітати! ... и прогрес твій мене радуэ! так дивись скоро і сальце з проростю вживати почнеш... я не знаю як ти без мъясного трималася - для мене це вище моих сил! У мене все нормально, от недавно пять тонн вугілля купив, з синочком скидали в углярку, тепер все тіло болить, старий я для таких подвигів став... так що я підготувався до зими, у вас там опалення дали, не мерзнеш?

Дуже радий за тебе! Значить скоро буду тебе вітати!
Дякую)але щось страшненько трішки стає
и прогрес твій мене радуэ!
і ще раз дякую)
так дивись скоро і сальце з проростю вживати почнеш... я не знаю як ти без мъясного трималася - для мене це вище моих сил!
я за 3 місяці поправилась на 400 грам,скоро буду ще більше набирати)я без мясного теж дуже важко трималася,навіть пробувала малишню обдурити,носа закривала і пробувала їсти-не катіт,потім змирилась і ось я знову майже мясоїд)))
У мене все нормально, от недавно пять тонн вугілля купив, з синочком скидали в углярку, тепер все тіло болить, старий я для таких подвигів став... так що я підготувався до зими, у вас там опалення дали, не мерзнеш?
ааа...в тебе ж свій будиночок наче...а чому не дрова а вугілля:дрова дорожче?ага...нам включили опалення коли трішки потепліло,а коли було холодно сиділи мерзли.та й самий верхній сусід забув розвоздушити батареї:ходили лаялися)

але щось страшненько трішки стає
Це нормально! гірше, якщо б було навпаки
потім змирилась
Звичайно, куди подітися, проти природи не попреш
а чому не дрова а вугілля:дрова дорожче?
Можна і дровами звичайно, але тут прийнято вугіллям, зими тут суворі ночами до -45 градусів буваэ... по грошам думаю однаково вийде, але вугіллям простіше топити, але дрова все одно потрібні, без них вугілля не розгориться тому я теж 4 кубометри дров ще прикупив, так що мені тепер "по-фігу мороз"

Це нормально! гірше, якщо б було навпаки
воно то нормально але думки дивні типу може краще без того штампа або...після штампа життя поміняєтья...або:наче й так все хорошо...
Звичайно, куди подітися, проти природи не попреш
чого я не мужик?)
Можна і дровами звичайно, але тут прийнято вугіллям, зими тут суворі ночами до -45 градусів буваэ... по грошам думаю однаково вийде, але вугіллям простіше топити, але дрова все одно потрібні, без них вугілля не розгориться тому я теж 4 кубометри дров ще прикупив, так що мені тепер "по-фігу мороз"
а якщо газом топити то напевно дуже дорого отопити цілий будинок?ну...зато в вас там точно жарко в домівці)як там у вас з погодою:снігу ще не було?

після штампа життя поміняєтья...або:наче й так все хорошо...
Не хвилюйся, в цілому нічого не зміниться крім соціального статусу а для кохання немаэ перешкод. Зараз добре, а буде ще краще!
чого я не мужик?)
Мужики ніколи не відчують те, що може відчувати жінка, так тільки вухом притиснуться або руку покладуть
а якщо газом топити
У нашому кліматі газ замерзаэ, тому магістраль неможливо эксплуатувати а балонами - не серйозно
в вас там точно жарко в домівці)як там у вас з погодою:снігу ще не було?
В цьому плані звичайно добре, скільки треба, коли треба затопив і не мерзнеш як в квартирах, в цьому році літо прохолодне було, так весь червень ще через день по відерцю протапливал... сніжинки падали на позаминулих вихідних, але справжній сніг у листопаді буде... поки вдень плюсова температура, а вночі мінусова...У вас там як погодка?

Не хвилюйся, в цілому нічого не зміниться крім соціального статусу а для кохання немаэ перешкод. Зараз добре, а буде ще краще!
надіюсь
Мужики ніколи не відчують те, що може відчувати жінка, так тільки вухом притиснуться або руку покладуть
і то якщо малеча не злякається й не перестане шевелитися)так-в цьому сенсі це щастя бути жінкою)))
У нашому кліматі газ замерзаэ, тому магістраль неможливо эксплуатувати а балонами - не серйозно
афігєть,я просто поняття немаю про клімат уц вашому регіоні але щоб газ замерзав це напевно дуже холодно

В цьому плані звичайно добре, скільки треба, коли треба затопив і не мерзнеш як в квартирах, в цьому році літо прохолодне було, так весь червень ще через день по відерцю протапливал... сніжинки падали на позаминулих вихідних, але справжній сніг у листопаді буде... поки вдень плюсова температура, а вночі мінусова...У вас там як погодка?
ого,в червні топити...розкажи про клімат бо щось я не можу повірити що таке буває...у нас з погодою зараз наче тепліше ніж у вас....напевно:днем до +14

розкажи про клімат бо щось я не можу повірити що таке буває...
клімат в цілому у нас хороший, літо коротковато, але зате не дуже спекотне, в липні спека вдень до +35 від двох до трьох тижнів, але ночі прохолодніше, до +22..+25 тому спати комфортно. Вересень як правило тепла вдень від +12 до +20, у жовтні вже мінусови температури вночі вдень до +10, у листопаді стабільно мінус і як правило в другій половині випадаэ сніг і лежить до весни, температура вже-15-20. У другій половині грудня морози можуть бути до-30-35, самий пік морозів на крещенiе у січні там ночами до-40-45. У лютому морози спадають і вже-20-25, у березні-10-15, у квітні вже плюсові днем, у другій половині травня вже садимо картоплю, колорадського жука у нас слава богу, немаэ, тому картоплі виростае багато і велика, зростает практично все, е сибірські сорти абрикоса і навіть персиків, деякі могуд навіть вирощувати виноград.... Природа у нас сувора але зате люди здебільшого добрі, набагато частіше допоможуть ніж нашкодять

А тепер сніг у нас пішов, падае такими великими пластівцями і тут же тает, так як температура плюсова
клас,у вас там зараз дуже гарно...я вже теж на сніг чекаю ато дивна якась погода....в нас теж похолодало але снігом не пахне:дощ вчора йшов....а на рахунок клімала то літо в нас довше та й зима не така сурова...ми вже звикли так=)

клас,у вас там зараз дуже гарно...
Сльота одна, був би мороз - то інша справа
Коли я жив в Керчі, там висока вологість, і взимку бувало нуль градусів і вітер, і хоч що на себе одягай до кісток холод пробирае...

Users who are viewing this thread

Назад
Сверху Снизу