*Позитивчик*
Авторитетная личность
спасибо огромное!Присоединяюсь к поздравлениям с месяцем!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
спасибо огромное!Присоединяюсь к поздравлениям с месяцем!!!
і я ніколи не вигравала а тут розмріялася)а я николи не вигравав у конкурсах, тому доводилося заробляти, ти теж заробишь собі на пральну машинку - так, вернише, буде!
дякую)О! у тебе місяць! вітаю
Окей)эээй...эт тебе скоро в 2 месяца такчто...пакуй чемоданы в 2 мес.)))как ты?ты вещи сильно не распаковывай, скоро в 2 месяца переезжать будем
я заметила ты с самого начала держался молодцом,так держать)а меня вернет от самого запаха сигарет=)Лучше в всех)) А ты как, не падаешь духом без сигареты то?)))))
Ну ну ну. без форума тогда тяжело бы было. В первые две недели жутковатые дни случались. Это сейчас все так)я заметила ты с самого начала держался молодцом,так держать)а меня вернет от самого запаха сигарет=)
Добрий ранок!)та то на мене всі забили(((ніхто не заходить,нікому не цікаво чи жива я взагалі(((а ти там як?скільки вже не куриш?А ти що на свій щоденник забила? Тиждень нічого не писала, все по гостям ходиш?
а я тільки нігті фарбую,на роботу збираюсь а в них вже обід а обід це ще трішки й додому=)Взагалі-то в наших широтах вже обід закінчуеться, але нехай добрий ранок будет.
краще турбуй,скучно без тебеИ неправда, я зайду до тебе в щоденник, постою в куточку скромно, у тебе тиша, думаю не буду турбувати.
дві неділі це вже ОГО-молодець!так тримати,а на рахунок лічильника:дивно-без нього я б не памятала скільки не курю,з ним наче лешеНе палю за два тижні, лічильник вирішив не ставити - він мене напрягаэ
дякую,аж слина тече,але я тимчасово вийшла з клубу любителів сала:можу їсти тільки щось кисленьке=)Тримай на сніданок
Я чоловик цикавий, все хочу тебе запитати ким ти працюеш? за специальнистю чи ни?на роботу збираюсь
У мене на днях, якщо б тоди не зашмалил, було б 100 днів. По видчуттях наче не було тих сигарет, ничого не змінилося крім лічильникаа на рахунок лічильника
Тримай тодидякую,аж слина тече,але я тимчасово вийшла з клубу любителів сала:можу їсти тільки щось кисленьке=)
отже давай забудемо про ті цигарки...і.. з соточкой тебе)У мене на днях, якщо б тоди не зашмалил, було б 100 днів. По видчуттях наче не було тих сигарет, ничого не змінилося крім лічильника
оце дякую!)Тримай тоди
я теж працювати будувсе,побігла на роботу(((((((((((((