Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
договорились=)Ежели что, будешь давать нам машинку на прокат!
договорились=)Игореха не пьет, я почти тоже, ты лучше сала с проростью! (блин такое слово вкусное аж слюни бегут)
до понеділка)покищо в лідерах, я уже домой сваливаю буду в понидилок, победы тебе в конкурсе фоток, ты вроде там в лидерах?
спасибо огромное.У меня будет стиральная машинка...может...всё-равно здорово,спасибо)поставил
Спасибо=)жмакнул, плюсанул)
спасибо за поддержку,без неё никудапоздравляю с месяцем!!! ТЫ молодец и дальше будет только лучше.
Привіт)ні(його продовжили до нового року наче,отже шансів в мене немає(але дякую за підтримкувітаю, доповідай ти виграла в конкурсі, чи ні?
ось як! не засмучуйся, а підтримати завжди будь ласкаПривіт)ні(його продовжили до нового року наче,отже шансів в мене немає(але дякую за підтримку
ех,не засмучуюсь але зі стіральною машиною я б себе відчувала комфортніше)ось як! не засмучуйся, а підтримати завжди будь ласка
а я николи не вигравав у конкурсах, тому доводилося заробляти, ти теж заробишь собі на пральну машинку - так, вернише, буде!ех,не засмучуюсь але зі стіральною машиною я б себе відчувала комфортніше)