Моя таки первая серьёзная попытка

Сльота одна, був би мороз - то інша справа
Коли я жив в Керчі, там висока вологість, і взимку бувало нуль градусів і вітер, і хоч що на себе одягай до кісток холод пробирае...
ти замітив що ми вже як дві бабульки на лавочкі:то про політику,то про погоду=)))))))))))))

у девятий вже ходить, час блін летить, нещодавно в перший клас відправляв а вже скоро дівок по кутах тискати буде
чужі діти швидко ростуть,а свої навіть не уявляю)))а може вже тискає?)))ви до 11 будете вчитися чи вже кудись милитесь поступати?

чужі діти швидко ростуть,а свої навіть не уявляю)))а може вже тискає?)))ви до 11 будете вчитися чи вже кудись милитесь поступати?
Хочемо закінчити 11 класів а там в інститут на технічний факультет, а то бухгалтерів, економістів і юристів дуже багато розвелося, а на технарів дефіцит.
Не тискаэ ще! Він iх ще соромиться...:oops:

Хочемо закінчити 11 класів а там в інститут на технічний факультет, а то бухгалтерів, економістів і юристів дуже багато розвелося, а на технарів дефіцит.
Не тискаэ ще! Він iх ще соромиться...
в плані професії ти правий,а чого саме хоче він чи він ще незнає?правда я і в свої 23 ще незнаю)
соромиться)щось мало віриться,може він просто татові не розказує?)

в плані професії ти правий,а чого саме хоче він чи він ще незнає?правда я і в свої 23 ще незнаю)
Так, він сам не знаэ за якою професіею хоче працювати, я в його роки теж не знав... тільки зі мною вчинили так, як зручно було, а для свого сина хочу щоб правильно було...
татові не розказує?)
Ні, розповідает він мені все, ми з ним коли ходимо в баню, там завжди по-душам розмовляемо, я йому розповідаю, пояснюю що, як і навіщо... а так хто ж його крім татові життя навчить?
Вчора сніг розтанув, а вночі знову випав, і досі падае, ось фоту з мого вікна на роботі - подивися. В цьому році зарано сніг пішов, хоча може розтанути і в кінці листопада випасти...
первый снег.jpg

Так, він сам не знаэ за якою професіею хоче працювати, я в його роки теж не знав... тільки зі мною вчинили так, як зручно було, а для свого сина хочу щоб правильно було...
значить таки технічну спеціальність,технарі завжди в дефіциті
Ні, розповідает він мені все, ми з ним коли ходимо в баню, там завжди по-душам розмовляемо, я йому розповідаю, пояснюю що, як і навіщо... а так хто ж його крім татові життя навчить?
клас,насправді в наш час такого не було і ми це все взнавали або з практики або від друзів-підлітків,що не краще...а з дітьми треба говорити...та ще й банька))))клас...ти молодець
Вчора сніг розтанув, а вночі знову випав, і досі падае, ось фоту з мого вікна на роботі - подивися. В цьому році зарано сніг пішов, хоча може розтанути і в кінці листопада випасти...
красотєнь)))

клас,насправді в наш час такого не було і ми це все взнавали або з практики або від друзів-підлітків,що не краще...а з дітьми треба говорити...та ще й банька
Ага, це точно, в мій час теж так було, або з практики або від друзів... але я не хочу щоб син повторював моi помилки і наступав на ті самі граблі які мені шiшок понабивали ось і намагаюся частіше з ним спілкуватися, допомагаю йому і справами і порадами, вчу його і між нами е довіра.

Ага, це точно, в мій час теж так було, або з практики або від друзів... але я не хочу щоб син повторював моi помилки і наступав на ті самі граблі які мені шiшок понабивали ось і намагаюся частіше з ним спілкуватися, допомагаю йому і справами і порадами, вчу його і між нами е довіра.
оце насправді здорово

Petrovich19 привіт)як вихідні?що на цей раз робив?)
Привіт! Вихідні пройшли швидко, суботу проездили двері вибирали, хочемо другу вхідну поставити щоб тепліше було, в неділю вентиляційний канал для витяжки зробив і витяжку над плитою приеднав, в гаражі прибрався і парилися в бані! Синок у суботу дві медалі і кубок привіз, за перше місце і абсолютний результат... Ти як? Як у вас все пройшло?

Petrovich19 щось не можу процитувати твоє повідомлення,напевно глюк якийсь.Ти як завжди скільки справ переробив за вихідні.ти іноді відпочиваєш?А синок твій кожної неділі з кубком приходить,абсолютний чемпіон,це напевно найвище щастя:гордитися своїми дітьми.У нас все пройшло краще ніж я очікувала,бо я ж кіпішна)тільки не було часу відпочити за вихідні,в суботу гуляли,а вчора вибирали діван,стіралку і мікрохвильовку)

Последнее редактирование:
ти іноді відпочиваєш?А
От ти сказала, а я напружив памъять і.... виходить відпочивати коли сплю, навіть не можу згадати коли повністю кіно по телевізору від початку до кінця подiвився... хоча е деякі справи як відпочинок! ось наприклад баня, правда треба спочатку почiстiтi від золи, підколоти і принестi вугілля і дров, затопитi, набратi води, замочiти віник, прiбрати в парильні, стежiти за розпалюванням, підкiдати вугілля і тільки потім вже парiтися і відпочiвати...
Ну не щотижня, просто так співпало, наступні змагання у нього в кінці лiстопада, а кубок у нього перший, і за "абсолютку" його перший раз нагородили він давно хотів і не раз вже абсолютний результат показував
Дуже радiй за вас, молодці! і одразу сімейні побутові клопоти.

Petrovich19 от тепер ти мене засмутив...а спільний відпочинок з жінкою?а коли ж жити?йо-ма-йо

а спільний відпочинок з жінкою?
:oops:
а коли ж жити?йо-ма-йо
Так я живу тут і зараз! Нехай на роботі-результат моiх зусиль більшою мірою залежить від капризу роботодавців, від стану світовой экономини, від курсу якийсь жидомассонской валюти, але вдома я живу вільним життям, я роблю те що мені потрібно, я не залежу від житлово-комунального господарства, я розумію за що плачу гроші, нехай я затрачаю більше своїх зусиль і часу, але я бачу результат своеї роботи і цей результат залежить лише від мене

Привіт, як справи? які новини? Я тепер за наказом весь листопад по суботах працюю

Petrovich19 Привіт!)сьогодні готуємся знову святкувати наший штамп в паспорті...вже тиждень як я заміжня жіночка)нормальний наказ такий....хоч платити будуть за ці суботи?в звязку з чим таке придумали?

Users who are viewing this thread

Назад
Сверху Снизу