О форумчанах и форуме!!!
Всім привіт! Сьогодні на дворі гарний день, яскраво світить сонечко, на небі не має жодної хмаринки але на душі, всерівно сумно. Сумно за людей, за їх поведінку, за не вміння кохати, поважати, і за їх недалекобачність. Життя на справді, на багато коротче чим ми собі уявляємо, і мені дуже прикро, що ми його марнуємо на різні дурниці. Ми зазвичай бачимо когось і чиїсь вчинки, а себе не бачимо. Ми засуджуємо слабкіших нас, принижуємо їх, знущаємось, замість того щоб допомогти їм. Люди стають чим дальш, тим більш жорстокішими. Жорстокість , завжди відповідає жортокістью. Так ми потрішечки тонимо у власному лайні. Я на протязі довгого відрізку часу, спостерігаю за форумчанами. Багато людей мені подобаються, деякі викликають посмішку, а є і дурковаті... Я розумію що і я не всім подобаюсь, а може і взагалі нікому
, але це їх справа, головне що я собі подобаюсь.
. Є люди які заслуговують на повагу, з якими я не спілкувався, але те що вони пишуть не може залишитись осторонь мого погляду. На справді, у 70-80% інформації на форумі, написано не по темі форому. Що стосовно щоденників, то на мою думку то тут ще є над чим попрацювати.
Взагалі форум, спричиняє приємне враження і я задоволенниц що сюда завітав. Форум-це велика сімя, яка живе і дихає окремим своїм життям. Хочеться всім побажати гарного настрою, теплого і любячого серця, спокою у душі , поваги і порузуміння до ближьнього. Мир вам усім!!!
P.s: Не ображайтесь на тих, хто хоче вас образити. Не приймайти образи, адже пока ви їх не приймаєте, вони залишаються з кривдниками. І навчіться прощати...