Моя таки первая серьёзная попытка

)сьогодні готуємся знову святкувати наший штамп в паспорті...вже тиждень як я заміжня жіночка)
Ну тоді вітаю ще раз - з тижнем!
)нормальний наказ такий....хоч платити будуть за ці суботи?в звязку з чим таке придумали?
А це спихнули на мене звіт, який неправильно вели з усього початку будівництва, тепер мені треба переробляти. А за суботню роботу звісно будуть платити, інакше б я послав би їх всіх за відомою адресою. Але воно навіть на краще, мені зараз якраз додаткові гроші потрібні - будинку затіяв зміну вікон на пластикові.
А ти як? звикаэш до свого нового соціального статусу заміжньой жіночкi? Я після весілля, напевно, з місяць не міг перебудувати мізги:rofl:

Petrovich19 добре що хоч платять,в нас перед новим роком теж повинні початися робочі суботи та неділі,але безкоштовні(в нас є ставка і все).А коли ж міняти вікна:холодно ж?
я стараюсь не думати про свій новий статус,а так ніби нічого після штампа не помінялося:ми до цього жили разом і зараз теж одже все як завжди)

А коли ж міняти вікна:холодно ж?
Так ось в листопаді останній термін, потім морози придавлять і тоді чекай весни.... от і тороплюся
але безкоштовні(в нас є ставка і все)
Блін, сумно! Але памъятаю коли жив і працював у Керчі теж безкоштовно змушували працювати, і не обуришся! так ворчали про себе.... інакше пендалю дадуть з роботи а знайти іншу і щоб ще й платили хоч сяк-так взагалі складно було... згадую - здригаюся...

Ось і сьогодні у всіх росіян свято - День народної едності! а ми - працюэмо! радуе що хоч не безкоштовно, та відповідно до трудового кодексу у святкові та вихідні дні понад двох годин оплачуеться у подвійному розмірі

Petrovich19 і що:оплачується так як обіцяють?
бачиш,ти знайомий з менталітетом нашої держави...а от роботу досить важко найти зараз,от і терпимо.
Поспішай з вікнами,але 1 вихідного мало напевно для такої глобальної справи

і що:оплачується так як обіцяють?
Так, оплачують. Я в січні на святах три дні відпрацював - заплатили за два перші години по одинарній тарифною ставкою, наступні шість годин подвійний. Звичайно фірма не зацікавлена щоб понаднормово працювали, але зараз будівництво до кінця підходить, - роботи багато, не встигаемо, ось і наказую працювати додатково. Але ти не думай що скрізь так, багато фірм, які за вихідні платять одинарну ставку, але безкоштовно у вихідні працювати ніхто не буде!
Поспішай з вікнами,але 1 вихідного мало напевно для такої глобальної справи
Не, це фірма - монтажники будуть робити! Моя справа тільки заплатити гроші і роботу прийняти. Ось і довелося розстрочку брати інакше не маю вільної суми :cry:

Обдурив я тебе!:oops: перші дві години робочого часу у святкові і вихідні дні оплачуеться в полуторному розмірі згідно трудового законодавства

Petrovich19 а в нашій країні шо понаднормово,що у святкові або вихідні все одинаково оплачується=)типу дуракам закони не писані=)
от брихло)))))))))

Petrovich19 4000 в нашому місті це нереальна зарплата...дуже велика...не найдеш такої....середня з/п в нашому місті десь 1500-2500 грн.

Petrovich19 4000 в нашому місті це нереальна зарплата...дуже велика...не найдеш такої....середня з/п в нашому місті десь 1500-2500 грн.
:eek::cry:Жах! Як ви виживаете там? 2500 грн це на нашу 10000 руб. У мене троюрідний брат у Сімферополі отримуе 5000 гр. і кажуть що це дуже хороша зарплата по нашому це 20 000 руб вважаеться більш - менш і таку роботу можна знайти без проблем на 30-35 тис. складніше але реально, на 40-50 тис. - складно, 50-70 - якщо на вахту їхати, в місті майже нереально

Petrovich19 слово "виживаєте" мені подобається,таки виживаємо а не живемо)і так вся наша країна(ну...всі розумні вже повиїзжали і правильно

Долго же я сюда не заходила:уже 456!!!дней натикало,в начале это для меня было нереально,кто бы мог подумать что я справлюсь,всегда с завистю смотрела на Эверест)))Всем начинающим бросателем хочу сказать что ничего нет невозможного,бросить курить вполне реально!

Petrovich19, спасибо)а ты тут частый гость?у тебя вон вообще 517 дней натикало,молодчина!Как ты?Курить не тянет?)

а ты тут частый гость?
Не частый... мне уже мои "некурительные боевые товарищи" сделали на эту тему замечание в моем дневнике.

у тебя вон вообще 517 дней натикало
Таня, при наших-то с тобой сроках эта разница - ничтожна!)))) Да и тем более ты свою некурительную дистанцию прошла идеально, а я-то "споткнулся", поэтому если "по букве закона" то ты быстрее меня на Эверест пришла!

Как ты?Курить не тянет?)
Да бывают иногда заё... (пардон за мой французский) но это на уже на уровне рефлекса. Но в действительности я очень рад что не курю, конечно при моем стаже год- не срок, надо еще года два-три продержаться.

Да бывают иногда заё... (пардон за мой французский) но это на уже на уровне рефлекса. Но в действительности я очень рад что не курю, конечно при моем стаже год- не срок, надо еще года два-три продержаться.
Продержаться?Ты до сих пор боишся сорваться?Да-таки серьёзный зверь это никотиновое чудище:mad:но мы его победим:oops:

Продержаться?Ты до сих пор боишся сорваться?Да-таки серьёзный зверь это никотиновое чудище:mad:но мы его победим:oops:
Не то что боюсь... предполагаю что психологическая зависимость уменьшится. Меня до сих пор еще потягивает курнуть в моменты когда положительные эмоции... Мой бывший коллега Григорьич, он 20 лет назад бросил курить, авторитетно заявил что бросить курить- это подвиг, так что тютютово чудовисько - суриёзный зверек ;).
Как твои дела? Как настроение?

Не то что боюсь... предполагаю что психологическая зависимость уменьшится. Меня до сих пор еще потягивает курнуть в моменты когда положительные эмоции...
и меня тянет иногда но не в позитивные моменты а наоборот

Как твои дела? Как настроение?
та как дела:7 месяцев недосыпания берут верх,я уже такое чудю на почве недосыпания:то постираю без порошка,то чашкой суп набираю,вобщем весело тут у нас:):):)ещё и ситуация в стране такая что застрелится хочется:раньше было весело жить а теперь вообще нереально,вот квартплату повысили,соответственно и нам хозяйка повысила плату за квартиру,вобщем у тебя там дома есть коморка для переселенцев?:):):):)

Users who are viewing this thread

Назад
Сверху Снизу