Моя таки первая серьёзная попытка

так в тобі співак просинається після 3 чарки?)
що поробиш якщо ведмідь на вухо наступив, а після третьої вже ніхто цього не помічає
і тільки дружина розуміє що голос не дуже то й гарний=)
Ага, вона не пье горілку тому і помічаэ... а взагалі вона не любить коли я навіть в жарту на мове щось ляпну, завжди робить зауваження...а решта після третьої самі б заспівали

що поробиш якщо ведмідь на вухо наступив, а після третьої вже ніхто цього не помічає
)ніхто крім люблячої дружини)вона в тебе молодець,хоч напевно ніхто і не згадав би твій спів на наступній день)мені теж ведмідь на вухо наступив але в душі я те й роблю що співаю)
а взагалі вона не любить коли я навіть в жарту на мове щось ляпну, завжди робить зауваження...
може ти невміло ляпаєш?)

так я теж думав що накрилися мідним тазом, а ні тільки постаріли, загуглить треба було
що вони співали раніше
Эй дороги, снег пурга, я роняю руки в облака, эй зима, зима, я схожу с ума

Я люблю свою машину, крепко жму на газ, я люблю свою машину это суперкласс, я люблю свою машину- знаешь почему, мне хорошо что-то одному

о,так я теж чула їх пісні:
"по билету,на восток"-хороша пісня
а чому на концерт не підеш?немає можливості?
до нас ось Шатунов приїзжає,буду двіжувать під "білі троянди")))
що ти ще слухаєш?щось з нашого?

а чому на концерт не підеш?немає можливості?
так концерт у Киеві, а я в 5500 км, а до нас Табула по-любому не прийiде, так що в мріях все це, буду слухати на компе
що ти ще слухаєш?щось з нашого?
Вопли Видоплясова, Океан ельзи

так концерт у Киеві, а я в 5500 км, а до нас Табула по-любому не прийiде, так що в мріях все це, буду слухати на компе
а,я думала они в Росии с концертным туром(печалька

Вопли Видоплясова, Океан ельзи
Океан Ельзи...юхуу...наш человек,я тоже от них тащуся,этим летом на концерт ходила,просто шикарно,я кричала громче Вакарчука)))

а Вопли Видоплясова я несовсем понимаю что он там поёт)

а Вопли Видоплясова я несовсем понимаю что он там поёт)
я теж, це у мене це повьязано з ностальгіею по студентству, тоді ми гульванили і під ВВ так витанцьовували. А Океан ельзи там серйозниші улюблена "Там де нас нема"

я теж, це у мене це повьязано з ностальгіею по студентству, тоді ми гульванили і під ВВ так витанцьовували. А Океан ельзи там серйозниші улюблена "Там де нас нема"
блін,та ти прям меломан...хорошу музику слухаєш

Всі відпрацював на сьогодні, пора до хати додому, пока!

Всі відпрацював на сьогодні, пора до хати додому, пока!
яке до хати?в нас тільки обід а він вже додому(((не чесно!
Ага, а ти думала я сороколетній старий шкарбун?
=)не скажу)
а мені подобається з Океану Єльзи" Обійми мене"
ну це з нового альбому,хороша пісня,мені найбільше подобається "На небі"...а взагалі в них кожна пісня-шедевр)

Users who are viewing this thread

Назад
Сверху Снизу