Моя таки первая серьёзная попытка

Привіт, знову на щоденник забила?
ні,не забила.я скоріше перешла в статус "наблюдатель",просто пишуть в щоденниках новачків а тут рідко хто буває.Кинь ссилку на свій щоденник нарешті,буду хоч тобі щось писати.Як ти взагалі?що нового?

https://ne-kurim.ru/forum/threads/10518/page-5
я у своему щоденнику перестав писати. А так у мене все нормально, з понеділка на тиждень у видпустці буду, тому на форуме не зъявлюся. У тебе що нового? Була на концерті? Під белі троянди танцювала?

я у своему щоденнику перестав писати. А так у мене все нормально, з понеділка на тиждень у видпустці буду, тому на форуме не зъявлюся. У тебе що нового? Була на концерті? Під белі троянди танцювала?
що це за відпустка зимою?чи в тебе якісь романтичні справи?)як твій синок на змаганні?порвав всіх як тузік тряпку?)а на щоденник заходь бо я ось почну там матюки писать поки хазяїн не вернеться))))

Якби романтичні справи! Просто таким чином у нас на роботі відпустки організовані щоб виробничий процес не порушувати, влітку два тижні відгуляв, тепер тижня догуливать. Синку невдало виступив, організатори змагань не розподілили учасників за віковими категоріями, і тому синочку довелося змагатися з 20-ти летніми чоловіками, в підсумку четверте місце занял.

Якби романтичні справи! Просто таким чином у нас на роботі відпустки організовані щоб виробничий процес не порушувати, влітку два тижні відгуляв, тепер тижня догуливать. Синку невдало виступив, організатори змагань не розподілили учасників за віковими категоріями, і тому синочку довелося змагатися з 20-ти летніми чоловіками, в підсумку четверте місце занял.
ну у вас хоч 3 неділі відпустки дають а нам тільки 2 неділі на рік і не гребе=)4 місце за змагання з дядьками це круто,він молодець!!!герой)

він молодець!!!

Я йому теж так говорив, а він прийхав засмучений, говорить даремно зъуздив. Але нічого 12 жовтня в Уяре будуть змагання, там за віковим категоріям буде.... Ти не думай у нас тут не у всіх організаціях у відпустку можна ходити, як правило не пускають, тільки за свій рахунок.... я за 13 років офіційно другий раз у відпустку ходжу

Я йому теж так говорив, а він прийхав засмучений, говорить даремно зъуздив. Але нічого 12 жовтня в Уяре будуть змагання, там за віковим категоріям буде.... Ти не думай у нас тут не у всіх організаціях у відпустку можна ходити, як правило не пускають, тільки за свій рахунок.... я за 13 років офіційно другий раз у відпустку ходжу
Ну...серед своїх однолітків тепер він точно переможе...а я буду знову тримати кулачки=)за 13 років 2 відпустки?це нереально!і ти ще досі там працюєш?напевно дуже любиш свою роботу=)

Ну...серед своїх однолітків тепер він точно переможе...
Привiт *Позитивчик*,
Повернувся вчора мій синуля з Уяра з перемогою... в минулому році в Уяре він теж перше місце взяв... тепер це вже традиція!

за 13 років 2 відпустки?це нереально!і ти ще досі там працюєш?напевно дуже любиш свою роботу=)
Та ні я на одному місці більше трьох років не працював, зазвичай рік або два. Але в приватних фірмах не люблять у відпустку відпускати тому у мене виходив відпустку зі звільненням і відразу на іншу роботу без відпочинку

А у тебе як справи? знову на щоденник забила

Привiт *Позитивчик*,
Повернувся вчора мій синуля з Уяра з перемогою... в минулому році в Уяре він теж перше місце взяв... тепер це вже традиція!
привіт)а я ж казала що він переможе)він молодчина

Та ні я на одному місці більше трьох років не працював, зазвичай рік або два. Але в приватних фірмах не люблять у відпустку відпускати тому у мене виходив відпустку зі звільненням і відразу на іншу роботу без відпочинку
як відпустка?що робив?

А у тебе як справи? знову на щоденник забила
та я тільки з тобою і спілкуюся тут отже тебе нема-нема кому й писати

Вдома багато роботи і недоробок залишилося по дому і займався одним словом тільки суботу відпочили в кіно сходили на Сталнград, і то до кінця донька не дола додивитися, ей залишили з бабусею а бабуся не впоралася з нею...

та я тільки з тобою і спілкуюся тут отже тебе нема-нема кому й писати

Аналогічно, теж виходить тільки з тобою тут спілкуюся... інші бойові товариші в знак протесту покинули форум і створили групу вконтакте

оО, У Татьяны скоро два месяца, умничка, так держать.

Вдома багато роботи і недоробок залишилося по дому і займався одним словом тільки суботу відпочили в кіно сходили на Сталнград, і то до кінця донька не дола додивитися, ей залишили з бабусею а бабуся не впоралася з нею...
а як фільм бо мій теж хоче мене потянути

Аналогічно, теж виходить тільки з тобою тут спілкуюся... інші бойові товариші в знак протесту покинули форум і створили групу вконтакте
а в честь чого протест?

а як фільм бо мій теж хоче мене потянути
мені сподобався, хочу додивитися до кінця, фільм такий різноплановий і режессура хороша і киноэффекты непогані і оригінальний сценарій а загалом це історія про кохання, розчарування, біль, самовідданість.... серйозний фільм

привет)а ты где пропадал?у тебя уже перевалило за 2 месяца:как полёт?

Полет нормальный, только скорость набираю. Все выше и выше и выыыше....))) Тебя смотрю тоже давно не парит курила ты там или нет. Из того что тут у вас могу понять))

мені сподобався, хочу додивитися до кінця, фільм такий різноплановий і режессура хороша і киноэффекты непогані і оригінальний сценарій а загалом це історія про кохання, розчарування, біль, самовідданість.... серйозний фільм
так розрекламував,може й собі піти...
пропаганди куріння в розділі нова надія
)протестанти...треба забігти почитати що там таке страшне пишуть що люди тікають з сайту

Полет нормальный, только скорость набираю. Все выше и выше и выыыше....))) Тебя смотрю тоже давно не парит курила ты там или нет. Из того что тут у вас могу понять))
когда не думаешь то вроде легко,а когда думаешь то вроде нужно ещё стимул искать ато не курю а почему не курю уже позабылося...вроде и не тянет(только когда совсем плохо) а ночами иногда снится...я то не закурю:нельзя мне=)

Users who are viewing this thread

Назад
Сверху Снизу