Моя таки первая серьёзная попытка

всіх розлякали,на незрозумілій мові пишемо от нам ніхто і не відповідає,
*Позитивчик*, приэмна помилочка вийшла! виявляэться э тут хто нас розуміэ!
Камянець-Подільський!!!
vovchik1401,! Передаю в Камянець- Подоiльський сибірський привіт з берегів Енісею:wavespin:

Того дивись скоро до модераторів вийдемо з заявою про створення украйномовной гілки форуму!:mstickle:

*Позитивчик*, Ти мене заінтригувала гарбузовой кашею.
1348910879_recept-kashy-pshennoy-na-vode-s-tekvoy.png

Пригощали мене в дитинстві йi- не сподобалося, рецепт почитав такой каші з родзинками і корицею - думаю маэ бути смачно. А я гарбуз не сажу, доведеться купити і приготувати

Пригощали мене в дитинстві йi- не сподобалося, рецепт почитав такой каші з родзинками і корицею - думаю маэ бути смачно. А я гарбуз не сажу, доведеться купити і приготувати
нарешті)це смакота рідкісна,тобі має сподобатися.Смачного!

на вихідних спробую приготувати. У тебе як справи, як настрій?
тільки купуй не гарбуз а гарбуз-диньку(вона солодша).Я наче стабільно(ну ти розумієш про що я=)))до нас вривається зима,в домівках морозяка,гріємося теплим чаєм)))а ти там як?

ой,а ми тут спілкуємось і наївні думаємо нас ніхто не розуміє а нас тут ого скільки-земляків
Це ж добре, ось до тебе навідуватися в щоденик щоб ти не печалисась, і не скаржилася що "забили"...:playfull:
в домівках морозяка,гріємося теплим чаєм)))а ти там як?
У нас вже зима давно насуваэться, я в своему домі живу тому проблема тепла вирішуеться просто, вугіллям затоплюемо котел і все чудово:angel: . Цього літа я ще в прибудові де у мене санвузел склав російську піч з горном з плитою на шестке, теперь тільки вугілля на зиму запастися треба. А в квартирах у людей ще не дали опалення - вони мерзнуть бідолаги:(

Це ж добре, ось до тебе навідуватися в щоденик щоб ти не печалисась, і не скаржилася що "забили"...
дякую що приманюєш народ до мене на сторіночку,ти б на свою сторіночку ссилочку зробив ато не зручно.
У нас вже зима давно насуваэться, я в своему домі живу тому проблема тепла вирішуеться просто, вугіллям затоплюемо котел і все чудово . Цього літа я ще в прибудові де у мене санвузел склав російську піч з горном з плитою на шестке, теперь тільки вугілля на зиму запастися треба. А в квартирах у людей ще не дали опалення - вони мерзнуть бідолаги
о,так ти в теплі-їду до тебе в гості)

Синочку мій сьогодні пойхав в Красноярск на змагання, трохи хвилююся

Так ласкаво просимо, тільки сало шматок з проростю хохляцкого з собою захопи
не питання,як же без сала)
Синочку мій сьогодні пойхав в Красноярск на змагання, трохи хвилююся
твій синочок молодець а ти кіпішний папка:не хвилюйся а кулачки тримай,і я тут буду тримать!

а ти кіпішний папка
Це моя дружина мене кіпішем заразила, вона ще вчора розпочала кіпішувать, сьогодні подзвонила, коли синочка проводила теперя і я чогось хвилююся, виступати він завтра буде, буду тримати кулачки.

Це моя дружина мене кіпішем заразила, вона ще вчора розпочала кіпішувать, сьогодні подзвонила, коли синочка проводила теперя і я чогось хвилююся, виступати він завтра буде, буду тримати кулачки. Хочеш фото сіна покажу?
це природньо що ви переживаєте за малого,все буде добре,він переможе!)показуй звичайно

Сейчас в теме:

Назад
Сверху Снизу